PREMIILE NAŢIONALE PENTRU SPAŢIUL CONSTRUIT Romanian Building Awards Perioada de înscriere a proiectelor s-a încheiat!
Premiile Naționale pentru Spațiul Construit
Aveți nevoie
de ajutor?

Ne găsiți la
0755 227 587
rba@share-architects.com
Juriu
Arh. Ewa P. Porebska, Polonia

Arh. Ewa P. Porebska, Polonia

Arhitect și critic de arhitectură, redactor șef al revistei Arkitektura-Murator și membru în juriul Premiului European pentru Spațiul Public Urban, ediția 2016.
Contribuția sa la diseminarea arhitecturii din Polonia a fost recompensată cu medalii acordate de Asociația de architecți din Polonia (SARP) și Universitatea de Tehnologie din Cracovia. A făcut parte din juriul unor renumite competiții, printre care Premiul Uniunii Europene pentru arhitectură contemporana - Mies van der Rohe ediția 2013 și Festivalul Mondial de Arhitectură, World Architecture Festival (WAF) din Barcelona (edițiile 2008 și 2010). Ewa P. Porebska a fost membru al comitetului de experți al Premiului European pentru Spațiul Public Urban la edițiile din perioada 2010-2014 și membru al juriului în 2016.
Erika Katalina Pásztor, Ungaria

Erika Katalina Pásztor, Ungaria

Redactor șef al epiteszforum.hu, unul din cele mai importante portaluri de arhitectură din Ungaria.
Erika Katalina Pasztor este un artist-antreprenor ce construiește concepte, echipe și organizații, împreună cu proiecte creative, multi-disciplinare, legate de problemele sociale și de comunicare. Încă din anul 1989, și-a adus contribuția în multiple proiecte din spațiul audio-vizual, documentare și filme difuzate pe posturile de televiziune, în calitate de designer. Din anul 2000 a publicat un număr de articole, studii și interviuri și a ținut prelegeri despre arta contemporană, media și arhitectură. De asemenea, a inițiat și co-organizat conferințele internaționale de artă și științe Code of Media, în Budapesta (2003 - 2005).
arh. Gerard Reinmuth

Arh. Gerard Reinmuth

Director Terroir, Australia
Gerard Reinmuth este profesor, arhitect, designer si director la TERROIR, birou de arhitectura australian ce are sedii in Sydney, Hobart si Copenhaga. Este profesor la Universitatea Tehnologica din Sydney (UTS), a ocupat post de Creative Directorship in cadrul conferintei Parallax - Conferinta Nationala de Arhitectura din Australia 2009, a fost co-curator al Pavilionului Australian la Bienala din Venetia din 2012 si a facut parte din numeroase jurii si paneluri consultative.
Bruno Andreșoiu, România

Bruno Andreșoiu, România

Bruno Andreșoiu este arhitect din 1996 și editor de publicații de arhitectura din 2001, în calitate de fondator al Igloo media și partener al Igloo design și Igloo Architecture.
Arh. Giuseppe Farris

Arh. Giuseppe Farris

Manager Studio Farris Arhitects, Belgia.
Arhitectul italian Giuseppe Farris este fondatorul biroului de arhitectura Studio Farris Architects în Antwerp, Belgia, din 2008. Biroul sau a fost premiat ca fiind unul din top 10 firme în 2015 Architectural Record’s annual Design Vanguard ce aduce în centrul atentiei tinerii arhitecti. În 2015 s-a numarat printre finalistii premiilor WAN World Architecture News și este câștigatorul premiului Architizer A+ la sectiunea Rezidential. De asemenea, a fost nominalizat la WAN 21 for 21 în 2015, „cel mai promițător studio de arhitectura al secolului XXI”.
Parteneri
Initiatori si organizatori
In colaborare cu
Partener oficial
Producator